Linda wordt socialpædagog! - Reisverslag uit Aalborg, Denemarken van Linda Zwezerijnen - WaarBenJij.nu Linda wordt socialpædagog! - Reisverslag uit Aalborg, Denemarken van Linda Zwezerijnen - WaarBenJij.nu

Linda wordt socialpædagog!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Linda

31 Juli 2008 | Denemarken, Aalborg

Jeee!! Ik ben toegelaten tot 'pædagoguddannelsen', de opleiding tot pedagoog. En wel tot de richting die ik het liefst wilde: socialpædagog (de Deense versie van SPH dus). :D
De post is helaas naar Nederland gestuurd, dus ik moest er achteraan bellen. Ik weet alleen dat ik toegelaten ben, maar nog niet wanneer ik moet beginnen, maar als het goed is, ligt dat morgen (hier in DK) in de bus :)

Groetjes uit Aalborg (waar het nog steeds heerlijk weer is)!

• 31 Juli 2008 - 09:36

Rielle:

Hey!

Super! Eindelijk toch duidelijk dat je echt mag gaan beginnen wat je graag wil. Niet op zoek naar een baantje;)
    Geniet nog lekker van de vakantie! Doe ik hier ook, ook heerlijk weer:P:D

X Rielle

• 31 Juli 2008 - 10:40

Arjan:

Tof!
    Kán je daar eigenlijk n bijbaantje nemen nu?

• 31 Juli 2008 - 10:42

Marjanne:

Gefeliciteerd!! :D
    Moet heerlijk zijn om nu zeker te weten dat het door gaat. Geniet van het mooie weer, xx

• 31 Juli 2008 - 11:21

Manon:

Heyy Linda!

Fijn dat je goed bent aangekomen! :) Hoe waren je laatste dagen in Nederland? Gefeliciteerd, dat je bent toegelaten tot de opleiding! super! Ben benieuwd of t vergelijkbaar is als de Nederlandse Sph (zkr als bijna afgestudeerd sph'er ;))
    Fijne zonnige dagen!

xxManon

• 31 Juli 2008 - 12:22

Niels:

Hej Linda,

Super dat het geukt is!Maar ik had niets anders verwacht...wie wil jou nou niet toelaten tot een opleiding. Geniet nog even lekker van een vakantie in Aalborg nu het nog kan. Voor je het weet zit je weer met je neus in de boeken (al zal het eindelijk wat minder theoretisch geneuzel zijn ;-)

Mange hilsner, Niels

• 31 Juli 2008 - 12:55

Opa En Oma:

Proficiat Linda, fijn dat je al toegelaten bent. En....een sociaalpedagoge hebben we nog niet in onze familie, mooi meegenomen ! Gefeliciteerd met Thomas, leuke naam hé? en fijn voor Esther en Kees dat het er eindelijk is. Groetjes,ook aan Unnar van opa en oma, daag.

• 01 Augustus 2008 - 14:53

Ilse:

Heej Lin!

Wat super dat je bent toegelaten zeg:D gefeliciteerd!

en staat de kast inmiddels al in elkaar? We wachten wel op foto's!

spreek je snel
    Groetjes van ons

• 02 Augustus 2008 - 12:07

Greetje:

Wat geweldig voor je, gefeliciteerd! Leo en ik genieten nu ook van Denemarken, na Skanderborg, Silkeborg en Aarhus nu van Nørre Nissum bij Lemvig.
    Ik mail je weer als we thuis zijn!
    Liefs,
    Greetje

Linda

Ik ga voor tenminste 3,5 jaar naar Aalborg, Denemarken, om daar de opleiding tot sygeplejerske, oftewel verpleegkundige te volgen. Op deze site zal ik proberen te vertellen hoe het is om (nu echt) in Denemarken te wonen, welke rare gewoontes de Denen hebben, hoe de opleiding is en natuurlijk wat ik verder allemaal uitspook. Groetjes! Linda

Actief sinds 10 Juli 2008